Juleskrabsudvalg

Juleskrabsudvalget

Foreningsidræt handler om mere end motion, det handler også om fællesskab, oplevelser og medindflydelse. Et sundt klubmiljø er derfor afgørende, hvis frivillige, spillere og ledere skal fastholdes i idrætten.

Eventudvalgets formål er, at sørge for at give klubbens medlemmer, trænere og ledere mulighed for at mødes i sociale sammenhænge udenfor håndboldbanen. 

Udvalgets primære opgave er at styrke fællesskabet på tværs af hold, gruppe og funktion, det være sig i træner-­/ledergruppen, mellem spillerne eller i hele klubben.

Der skal arrangeres træner-­/lederaktiviteter, der er med til at skabe bånd mellem trænere og ledere, samt hjælper med at fastholde de frivillige kræfter i klubben. 

Det er vigtigt, at alle der har sin gang i Brabrand IF Håndbold ser det som naturligt at tage i Brabrandhallen, da de gerne skulle opleve at have et stærkt socialt netværk her.

Eventudvalget står også for planlægning og effektuering af  salg af juleskrabelodder.

Her har klubben tradition for, at alle børne/ungespillere mødes og går ud og sælger juleskrabelodder sammen i mindre grupper på tværs af alder.

Herefter er der 'spis så mange æbleskiver, som du kan' i caféen.

Regnskab for juleskrabssalg 2023

Regnskabet findes i denne fil Regnskab, Juleskrab Brabrand IF Håndbold - 2023.pdf 

Anne Kyster
Anne Strandridder
Profile Image
Lise Hentze Andersen