Partillecup – 2015

 

Så er det blevet 2015, og vi kigger frem mod årets store arrangementer. Et af årets største er Partille Cup i Göteborg i uge 27. Det er blevet en stor tradition for Brabrand Håndbold at deltage i verdens største håndboldstævne, hvor vi hvert år drager over 100 børn og voksne til det svenske. Stævnet foregår udendørs på kunstgræs eller græsbaner.

Partille Cup er meget mere end et håndboldstævne. Partille Cup er en uges ferie i den smukke by Göteborg, og kan byde på badning i skovsø, shopping i Göteborg, aktiviteter på Heden, tur i Liseberg, stort åbningsshow med live-musik, dans og fyrværkere og så selvfølgelig en masse håndbold med deltagere fra hele verden. Det er et kulturmøde, hvor vi stifter bekendtskab med deltagere fra bl.a. Brasilien, USA, Rusland, Taiwan, Indien, Nigeria, Egypten og de fleste europæiske lande. I alt har 90 forskellige nationer været repræsenteret gennem de nu 45 år, hvor stævnet har været afholdt.

Vi tager afsted mandag d. 29. Juni kl. 08.45 med bus fra Brabrandhallen. Herfra går turen til Frederikshavn, hvorfra vi sejler til Göteborg. Vi skal indlogeres på en skole i Göteborg, hvor vi får fuld kost og gratis transport ud til de baner, hvor vi skal spille. De fleste baner ligger dog placeret i gåafstand og der er rig mulighed for at følge både egne hold og de mere eksotiske indslag. Hver dag er der tid til både egne kampe og social adspredelse. Og en aften tager vi alle i Liseberg forlystelsespark.

Lørdag aften tager vi så færgen hjem og ankomst ved Brabrandhallen er natten mellem lørdag og søndag ca. Kl. 02.00.

Der deltager, udover spillerne, også en masse ledere fra klubben, som sammen dækker de mange hold, der deltager. For de yngste hold (årgang 2003 og yngre) er forældre velkomne til at deltage sammen med spillerne og kan efter ønske indlogeres på skolen sammen med spillere og ledere samt få deltagerkort med adgang til transport, Liseberg, spisning og åbningsceremoni. Der er desuden god tradition for, at også forældre til de ældre spillere deltager, ved at indlogere sig selv og evt. søskende på et hotel i Göteborg og dermed kombinere ferie med at støtte de blå piger og drenge. Vi kan, efter ønske, arrangere fælles transport til og fra Göteborg til forældre, som selv sørger for logi i det svenske.

Prisen for denne herlighed er:

  • 2800 kr. pr. spiller – betales i 2 rater a. 1400 kr.
  • 2350 kr. for forældre, der ønsker fuld deltagelse
  • 500 kr. pr. mand, der udelukkende ønsker fælles transport (bus og færge)

Proceduren for betaling er den samme som ved kontingent. Vælg på nedenstående knapper –  I skal logge ind med samme brugernavn og kodeord, som bliver sendt på mail ved første kontingentindbetaling.
Send samtidig en mail til partillecupbrabrand@gmail.com. Skriv navn på spilleren, fødselsdato samt evt. forældredeltagelse (Eks. ”Jens Jensen, 01-01-2003 tilmeldes hermed Partille Cup 2015. Far John Jensen, 02-02-1976 vil gerne deltage med fuld forældredeltagelse” eller ”Anna Jørgensen, 03-03-1999 vil gerne deltage i Partille Cup 2015. Mor Birthe Jørgensen, 04-04-1965 vil gerne have transport sammen med klubben”). Meld gerne til på mail hurtigst muligt, så vi kan få et overblik over, hvor mange hold, vi skal tilmelde.

Betaling for 1. rate for spillere og evt. forælder deltagelse og transport skal ske senest d. 6. marts.
Betaling for 2. rate for spillere skal ske senest d. 6. april.

                       

 

Permanent link til denne artikel: https://brabrand-haandbold.dk/partillecup-2015/