Nordea Cup – 2015

NORDEA CUP 2015

 

Brabrand IF håndbold inviterer u-10, u-12 og u-14 piger og drenge. hermed til opstartsstævne i Ikast d.25-27/9-2015

Nordea Fonden Cup 2015 i Ikast er en weekend med masser af håndbold, hygge og socialt samvær på tværs af hold og klubber.

Vi tager med bus fra Brabrandhallen fredag d.25/9 kl.17. I skal selv arrangere afhentning i Ikast søndag.

Pris pr. spiller kr.730,-

 

Der spilles indledende puljer på mindst 4 hold lørdag, hvoraf de to bedste går videre til A-slutspillet og de øvrige til B-slutspillet. Det tilstræbes således, at alle hold får minimum 4 kampe. Hvornår kampene er færdige søndag afhænger helt af resultaterne på dagen. Aftal evt. samkørsel hjemad, og meld gerne ind via Holdsport, hvis I har mulighed for at tage nogle ekstra børn/spillere med hjem – hjælp hinanden!

Der er indkvartering på skolerne i Ikast og der vil være transport mellem hallerne i bus. Der er forplejning under hele stævnet med undtagelse af fredag aften – derfor HUSK madpakke. I Brabrand IF håndbold har vi en politik om, at slik, is, sodavand mv. ikke må spises mellem kampene.

Alt efter hvordan kampene ligger, så vil der være mulighed for at komme i svømmehallen, så derfor husk badetøj. Der vil være livreddere til stede.

Proceduren for betaling er den samme som ved kontingent. Vælg nedenstående knap – I skal logge ind med samme brugernavn og kodeord, som blev sendt på mail ved første kontingentindbetaling. HUSK også at tilmelde dig/dit barn hos træneren, så vi hurtigst muligt kan få et overblik over antal deltagere.

 

 

Med venlig hilsen trænerne, Brabrand Håndbold.

 

 

Permanent link til denne artikel: https://brabrand-haandbold.dk/nordea-cup-2015/