Billeder fra Partille Cup 2015

Gruppebillede_PartilleCup2015Hermed siger Fotografen tak for en fantastisk tur til Partille Cup 2015.

Det var en tur, hvor jeg var sammen med nogle søde, rare, engagerede, ind i mellem lidt trætte, men næsten altid bravt kæmpende spillere, trænere, ledere forældre mv.

Jeg håber, der er billeder af de fleste der var med, men det er jo ikke muligt at være med til alle holds kampe. Ind imellem var kameraet ikke indstillet helt rigtig så billederne blev så slørede de ikke egner sig til publicering. Det kan være jeg får lov til at komme med en anden gang hvor der bliver et super flot skud af netop din redning eller skud eller …..

Hvis du er interesseret i at få et eller flere billeder så giv besked evt. til AG så skal jeg lægge det ud til download fra Dropbox, kopiere billederne over på en DVD eller en USB-stick. Skulle der oven i købet være et enkelt i mellem du synes er så godt at du eller mormor skal have det stående på natborde eller hængt op på væggen, så sig til, og jeg vil give dig et billede i det bedst mulige format egnet til udprintning. Så du/mormor får det bedst mulige resultat.

Jeg har delt billerne op for hver dag, der primært indeholder billeder af spillere i kamp samt en side med “Andre”, der indeholder gruppebilleder, portrætter mv. I skrivende stund er endnu ikke alle billeder færdigredigeret og lagt op, men det bliver de inden længe.

Permanent link til denne artikel: https://brabrand-haandbold.dk/billeder-fra-partille-cup-2015/