ASA – Brabrand 23-24 (14-12)

RHK2-Brabrand IF-8

I lørdags spillede Brabrands Damesenior mod ASA i 2. divisionen. Grundet en barnedåb i den nære familie, var træner Casper ikke med til kampen. I fraværet af Casper, trådte holdleder Louise Bundgaard (aka. Loui) til som cheftræner. Til at hjælpe sig på bænken havde hun sin far Ib Bundgaard, og to af vores oversiddende spillere, Line Knudsen og Mia Lindholm.

Kampen blev fløjtet i gang. Selvom det på måltavlen så ud som om at det var ASA der havde teten i 1. halvleg, hang vi på. Vi kom til en masse gode chancer i angrebet, men brændte for meget. Samtidig havde vi godt styr på forsvaret, men fik et par dumme mål imod os i starten, som gjorde at vi var bagefter med 2 mål igennem hele 1. halvleg. Midt i 1. halvleg må Cecilie Bekker desværre gå ud med en skulderskade. Dette så ikke godt ud for dagens i forvejen relativt smalle bænk.

Til pause var stillingen 14-12.

Vi gik ind til 2. halvleg med troen på at vi nok skulle få vendt kampen. Ligesom i 1. halvleg kom vi stadig til en masser af gode chancer oppe i angrebet, og stod et bundt solidt forsvar. 15-20 minutter inden i 2. halvleg hentede vi endelig ASA. Med tempofyldt angrebsspil, og en mur af et forsvar, begyndte vi at trække fra, og kom foran med 3 mål, da der var omkring 5 min tilbage af kampen. Alligevel formåede ASA at indhente os i løbet af de sidste minutter. Med knap 30 sekunder igen, scorede ASA og var kun efter med en enkelt. ASA gik helt frem til os, og tog en mand hver. Vi spillede tålmodigt, men åbenbart ikke målsøgende nok. Til trods for en fri målchance indover midten, dømmes der nøl mod os. ASA havde nu 10 sekunder til at afgøre kampen, men formåede det ikke, til stor glæde for os.

Det var noget af en forløsning da sluthornet endelig lød, efter nogle meget nervepirrende og lange 10 sidste sekunder. Med vilje, gejst og godt spil, fik vi kæmpet os til en sejr på 23-24.

Næste modstander er Odder, med tidligere Brabrandtræner, Conrad, i spidsen. Vi vil gå benhårdt efter vores tredje sejr i træk. Kampen spilles på lørdag kl. 15.15 i Spektrum Odder.

–         Louise Krag, Brabrand IF Dame Senior

Målscore: Nete 6, Dalsgaard 6, Krag 4, Bekker 2, Rytter 2, Emma 2, Laura 1

Permanent link til denne artikel: https://brabrand-haandbold.dk/2013/11/asa-brabrand-23-24-14-12/

Skriv et svar

Your email address will not be published.