U10-drenge DM i Greve 19.-21. april

Her er en lille forældreberetning om U10- drengenes tur til DM i Greve d. 19.-21. april 2013:

Turen startede fredag eftermiddag på Århus Hovedbanegård, hvor alle vi forældre var mødt op for at sige farvel til vores små skattebasser, der skulle den lange vej til Greve i tog.
De fleste forældre sagde farvel på perronen, men der var en enkelt mor, og her nævner vi ingen navne, Laila, der lige skulle sikre sig at sønnemand nu havde fået sig en god plads og sige ordenligt farvel… Men det resulterede i, at Laila kom en tur med til Skanderborg, for hun nåede ikke af toget inden det kørte…!!
Så det var til stor underholdning for os andre forældre, der stod på perronen og vinkede farvel, sammen med en meget forvirret og frustreret ægtemand til Laila… For Laila havde jo p-billetten i tasken og hvordan får man så lige bilen ud fra p-huset…?! Det lykkedes dog for Kent, og Laila var, som planlagt, med i bilen dagen efter, hvor turen gik til Greve, for at støtte drengene.

Vi var flere forældre, der havde taget turen derover for at heppe på drengene. Efter en hyggelig lørdag i hallen, var vi flere forældre, der overnattede på Scandic i Hvidovre, hvor vi hyggede os sammen lørdag aften, og spiste en god middag.

Tidligt søndag morgen gik turen igen ud til hallen for at heppe på drengene. Drengene var meget trætte efter nogle lange, men gode dage og efter to kampe gik turen hjem mod Aarhus.

Drengene havde en rigtig god tur og endte på en flot 16. plads. Stævnet var super godt planlagt og drengene var meget begejstret over den gode mad de fik serveret. Ligeledes blev trænerne forkælet med rødvin og chokolade… Det blev værdsat…

Tusind tak til vores dygtige trænere, der bruger så meget af deres fritid på at give vores drenge de mange gode oplevelser de får til stævner, som bl.a. DM i Greve.

Tak!

Permanent link til denne artikel: https://brabrand-haandbold.dk/2013/05/u10-drenge-dm-i-greve-19-21-april/

Skriv et svar

Your email address will not be published.