U-16 Piger – Efteråret

Så er den føste halvsæson afsluttet – med op- og nedture

Det var en trup på lige over 20 spillere og 2 trænere som startede sæsonen i maj måned. Forventningerne var store fra folk i klubben til dette kuld U-16 piger som er sammen sat af årgang 95/96.

Det så rigtig tidligt også ud til at bliver et hold med potentiale  – som blandt andet kom fra en stor spilleglæde.

Det stod hurtigt klart at vi skulle have vores førstehold til 1. divisions kval (bedste række før jul) og andetholdet til 2. divisions kval (næstbedste række). Desværre løb vi ind i nogle skader optil kval, hvilket gjorde at vi ikke havde en lige så bred trup til de vigtige kampe som vi havde håbet på. Alligevel lykkes det vores førstehold at komme forholdsvist sikkert i 1. division – En rigtig god bedrift. Andetholdet blev desværre lidt amputeret pga skaderne – men kæmpede rigtig flot. desværre rakte det ikke til at komme i 2. division.

1. Holdet

Holdet kom i en rigtig stærk pulje med Skanderborg (favoritter til DM), Team Esbjerg UH, Viborg HK, Kolding IF og så det lokale hold UH Aarhus Nord. På papiret en rigtig svær pulje, hvor målet ville være at undgå nedrykning, samt at få nogle lærepenge som vi kunne bruge i foråret.

Det var lidt af en omvæltning at komme til at spille på det her niveau – et var at kvalificerer sig til rækken, noget andet er at spille med på dette niveau. Men Pigerne har virkelig taget det i stiv arm, så selvom vi løb ind i nogle store nederlag har vi flere gange budt de helt store hold op til dans – og især sejren op hjemmebane mod Esbjerg var rigtig god.
Og med 2 sejre over UH Aarhus Nord, var det tidligt afgjort at det var dem som skulle en tur ned i 2. division efter jul og ikke os, derfor har vi på det sidste kunne arbejde lidt mere frit og kigge fremad mod foråret som også kommer til at byde på rigtig god håndbold i 1. division. Det er rigtig godt gået piger!

Inden vi dog helt kan gå på juleferie har vi lige en kamp på tirsdag kl. 18.2o i brabrand hal 2, i elitecuppen mod Randers HK.

2. Holdet

Kvalifikationen til 2. division lykkedes desværre ikke, derfor måtte efteråret bruges i A-rækken. puljen som vi kom i, har desværre ikke givet så meget modstand. Så det er blevet til 8 forholdsvis lette sejre ud af lige så mange kampe.

Heldigvis kommer der mere modstand efter jul. Der bliver de lagt sammen med de andre puljevindere fra kreds 4, 5 og 6 samt de hold som rykker ud af 2. division. Det bliver rigtig godt at få lidt mere modstand. Til den tid er de fleste af spillerne også tilbage fra skader, så holdet næsten kan stille med fuld styrke. Målet efter jul, må være at se hvor langt vi kan komme i kredsmesterskaber og se om vi kan komme med til Jysk Mesterskab.

Vi glæder os i hvertfald til at komme ud til nogle lidt mere spænende kampe 🙂

Juleferien nærmer sig og vi glæder os alle til at starte den nye sæson til januar – her starter vi med en lille træningslejer til La Santa Sport – det bliver en rigtig fed tur.

Håber at i kommer og følger pigerne efter jul – det ville være fedt at spille for en fuld Brabrandhal

Thomas van Elst 

Permanent link til denne artikel: https://brabrand-haandbold.dk/2011/12/u-16-piger-efteraret/

Skriv et svar

Your email address will not be published.