Medbragte drikkevare

Da der i den senere tid har været nogle episoder med hold, som har medbragt egne drikkevarer i Brabrandhallen og omklædningsrummene, vil jeg gerne indskærpe, at vi i Brabrand IF Håndbold selvfølgelig skal overholdede de regler, der gælder på det område.

Det betyder at holdene IKKE medbringer egne drikkevarer i hallen.

Reglerne er blandt andet lavet for at sikre, at der er nogen, der har lyst til at forpagte cafeen.

Vi har i Brabrand Hallen en meget velfungerende Cafe med Lotte og Said, som blandt andet støtter os i Brabrand IF Håndbold. Det gør, at vi har en Cafe med nogle muligheder, som andre misunder os. Det skal vi huske at værne om. Det gør vi blandt andet ved at overholde de regler, der gælder.

Bestyrelsen

Permanent link til denne artikel: https://brabrand-haandbold.dk/2011/11/medbragte-drikkevare/

Skriv et svar

Your email address will not be published.