Print denne Side

Sponsorer

Som sponsor i Brabrand IF Håndbold kan jeres virksomhed bidrage positivt til en aktiv klub. Som sponsor i klubben er der muligheder for forskellige eksponeringsmuligheder samt synlighed i forbindelse med arrangementer.

Der er en række forskellige muligheder for at indgå sponsor aftaler. De enkelte produkter er oplistet på disse sider.

Som sponsor i Brabrand IF Håndbold bliver I en del af en af de ganske få danske håndboldklubber, som arbejder i den danske håndboldelitekultur på ren amatørbasis.

Vi er tidligere af den nuværende kvindelandstræner Jan Pytlick blevet kaldt danmarks bedste talentfabrik.

Dette koncept har fostret mange tidligere og nuværende landsholdsspillere. På de nuværende landshold har følgende været igennem Brabrands håndboldskole: Susan Torsgaard, Anders Eggert og Anne Mette Pedersen.

Brabrand IF Håndbold har pt. 390 aktive medlemmer og en er del af Brabrand IF. Klubben er repræsenteret i alle aldersgrupperne i børne/ungdomsrækkerne. Samtidig er Brabrand IF Håndbold en del af Århus Håndbold samarbejdet.

Vi har pt. seniorhold i 2. div. damer, 3. div. herrer  og Jyllandsserien damer. Alle 3 hold går efter placering i toppen af deres række.

På børne- og ungdomssiden har Brabrand IF Håndbold 16 børne og ungdomshold. Vi har adskillige ungdomshold i divisionsrækkerne.

Vores mål er at udvikle danske håndboldtalenter via et stærkt børne- og ungdomsarbejde og med en seniorafdeling på højt niveau, hvor spillerne kan træde deres første seniorår, inden de evt. skal videre til ligaklubberne.

Brabrand IF Håndbolds vision er at være Århus-klubben, der udvikler talenter på alle niveauer og områder – baseret på engagement, tryghed i fællesskabet og en stærk klubkultur.

Håndboldafdelingens værdier:

·        Vi bidrager alle til fællesskabet
·        Vi udviser god opførsel både på og udenfor banen
·        Vi vil alles trivsel
·        Vi vil sikre kontinuitet
·        Vi vil at alle udvikles
·        Vi tilbyder fælles oplevelser

Holdbillede U14 12/13

Permanent link til denne artikel: http://brabrand-haandbold.dk/sponsorer/

Blå Sponsor

Vi har brug for støtte fra flest mulige virksomheder i lokalområdet. Vi er klar over, at ikke alle virksomheder har mulighed for at tegne et større sponsorat, men mange bække små….. Derfor har vi startet vores Blå Sponsorat op, som er et “hjertesponsorat”. Det Blå Sponsorat starter ved en minimuspris på kr. 2.500 og der indgåes en …

Se side »

Guld Sponsor

Som Guld Sponsor for BIF Håndbold sikres du adgang til den bedste eksponering på alle medier, der er tilgængelige. Følgende er inkluderet i Guld Sponsoratet. Eksponering i Brabrand Hallen i form af skilt på ende- eller sidevæg eller eksponering på spillersæt efter nærmere aftale. Eksponering i Sponsornyt ved nytegning og gentegning. Eksponering på www.brabrand-haandbold.dk Prisen for …

Se side »

Hovedsponsor

Som hovedsponsor for BIF Håndbold sikres du adgang til den bedste eksponering på alle medier, der er tilgængelige. Forud for hver sæson  evaluerer vi sammen af mulige nye tiltag, som hovedsponsoren ønsker iværksat. Det kan f.eks. være: Hjælp til arrangementer i virksomheden Medvirken ved arrangementer i klubben. For eksempel indlæg på trænermøder, forældremøder etc. Adgang til at …

Se side »

Samlet sponsoroversigt

Den samlede sponsoroversigt i BIF Håndbold for sæson 2017/18 En stor tak til alle vores sponsorer for jeres opbakning!   Hovedsponsorer: Hummel Intersport City Vest OK Benzin Spar Nord Århus   Guldsponsorer: #Smartbake Aura Energi Brdr. Møller A/S CE-IT City Vest CS-City Stilladser Delizioso EDC Aros, Brabrand Føtex City Vest Galtrup Musik- og Idrætsefterskole Plaza Ure & …

Se side »

Tøjsponsorat

Brabrand IF Håndbold har indgået tøjsponsorat med Hummel. I den forbindelse har vi fået produceret en speciel klubdragt, der vil blive solgt til klubbens medlemmer. Klubdragterne er altid meget populære og bliver både brugt til sport og fritid. Der er derfor mulighed for virkelig god eksponering. BIF Håndbold deltager hvert år i en række turneringer …

Se side »