Tilbage til Udvalg

Udvalg for klubliv

Foreningsidræt handler om mere end motion, det handler også om fællesskab, oplevelser og medindflydelse. Et sundt klubmiljø er derfor afgørende, hvis frivillige, spillere og ledere skal fastholdes i idrætten.

Udvalg for klublivs formål er, at sørge for at give klubbens medlemmer, trænere og ledere mulighed for at mødes i sociale sammenhænge udenfor håndboldbanen. Udvalgets primære opgave er at styrke fællesskabet på tværs af hold, gruppe og funktion, det være sig i træner-­‐/ledergruppen, mellem spillerne eller i hele klubben.

Der skal arrangeres træner-­‐/lederaktiviteter, der er med til at skabe bånd mellem trænere og ledere, samt hjælper med at fastholde de frivillige kræfter i klubben. Det er vigtigt, at alle der har sin gang i Brabrand IF Håndbold ser det som naturligt at tage i Brabrandhallen, da de gerne skulle opleve at have et stærkt socialt netværk her.

Udvalget skal prioritere oplevelser højt. Oplevelser af den slags, som vil blive husket, når spillere og træner/ledere tænker på deres tid i Brabrand. Når f.eks. børne-­‐/ungdomsspillere, som oftest, tvinges til at vælge mellem håndbold og en anden sportsgren, skal oplevelserne der ligger ud over selve håndbolden være med til at fastholde dem som håndboldspillere. En opfølgning af udvalgets arbejde skal ske mindst én gang per kvartal. Udvalget skal bestå af igangsættere, som kan holde overblikket og udvalget nedsætter ad hoc-­‐udvalg i forbindelse med igangsætningen af nye projekter/arrangementer.

Følgende medlemmer sidder i Udvalg for klubliv:

 

Peter Boye

Kontakt: boye63@gmail.com

Helene Kamp Rasmussen

Kontakt: helenekraarhus@gmail.com

Permanent link til denne artikel: http://brabrand-haandbold.dk/ledelse/udvalg/udvalg-for-klubliv/