Tilbage til Klubben

Opgaveoversigt

IMG_2322Brabrand IF Håndbold: Opgaveoversigt

I denne opgaveoversigt findes et overblik over de opgaver der udføres af frivillige i Brabrand IF Håndbold. Der er udelukkende tale om de opgaver, der ligger uden om de enkelte hold.

Formålet med denne oversigt er at skabe klarhed over hvilke opgaver der må og skal løses i en forening som vores! Listen indeholder både opgaver, der idag løses på fremragende vis af klubbens fantastiske frivillige, og den indeholder opgaver, der endnu ikke løses, men gerne ønskes løst af endnu flere fantastiske frivillige.

Vi håber at med overblikket at skabe en forståelse for, hvor meget arbejde klubbens frivillige arbejder for fællesskabet, samt give et indtryk af hvad der foregår udeom det hold og de situationer man møder i hverdagen.

Til sidst håber vi, at listen kan være med til at specificere opgaverne i sådan en grad, at det bliver mere overskueligt for den enkelte mulige frivillige, at se hvor denne har tidsmæssig mulighed, evner og vilje til at udføre et af de stykker frivilligt arbejde vi alle sætter pris på!

Permanent link til denne artikel: http://brabrand-haandbold.dk/ledelse/opgaveoversigt/