Print denne Side

Kontinuitet på trænersiden på ungdomsdrengegrupperne!

Kontinuitet på trænersiden på ungdomsdrengegrupperne!

Ungdomsdrengegrupperne U14-drenge og U16-drenge kommer i den kommende sæson til at hænge tættere sammen, således at der åbnes op for mere samtræning og træning på tværs af grupperne end tidligere set. Det betyder i praksis, at vi ikke kommer ud for en træning uden mulighed for at træne kampsituationer og lignende. Derudover øger det muligheden for individuel træning på tværs af grupperne, således at vores ungdomsdrengegruppe kan fortsætte sin positive udvikling ud i det hårdt arbejdende og udviklende træningsmiljø, vi er ved at skabe!

Denne mere sammensatte struktur giver os mulighed for at lave et stort trænerteam omkring både U16- og U14-gruppen, og derved fastholde kontinuiteten på trænersiden for både årgang 98, 99 og 00! Hvilket må siges at være en kæmpe fordel! Trænerteamet for den kommende sæson er derfor skruet således sammen:

  • Gruppeansvarlig for hele den samlede U14/16-gruppe bliver Mikkel Staffensen. Mikkel er i år på sit 8. år som træner i Brabrand IF Håndbold, hvor han i år har været en del af trænerteamet på både Herre Senior og U14-drenge.  Mikkel er i gang med DHFs divisionstræner-uddannelse og vil i den kommende sæson rette hele sit fokus mod at videreudvikle vores drengeungdom.
  • Sammen med Mikkel fortsætter Martin Smedegaard omkring ungdomsdrengeholdene, hvor han i år har været en del af teamet på U14-drenge. Martin har været i klubben i 4 sæsoner, siden han kom fra HH90, og starter på DHFs divisions-træneruddannelse til sommer.
  • Den næste træner, der er garant for kontinuitet, er vores nuværende U12-drenge træner Glenn Vestergaard, der følger årgang 2000 op i U14/16-gruppen. Glenn har gennem flere sæsoner været træner i børnegruppen og vil kombinere trænergerningen med sin gang på klubbens bedste herrehold.
  • De tre bliver krydret af tilknytningen af Jeppe Sølvingvraa til gruppen. Jeppe har i flere omgange været træner i klubben samtidigt med selv at have spillet. Han er også at finde på klubbens bedste herrehold. Både Mikkel, Martin, Jeppe og Glenn var en del af talenttrænerforløbet under JHF Kreds 5 i forrige sæson.

Disse fire udgør et uhyre stærkt team, der glæder sig til at arbejde seriøst, struktureret og engageret med alt fra fysisk til teknisk træning, sammen med en gruppe drenge, der, uanset niveau, arbejder hårdt for at udvikle sig som håndboldspillere!

Interesserede, nuværende og nye spillere er meget velkomne til at kontakte os! Alle er velkomne!

Mikkel Staffensen

+45 61779212

mikkel@staffensen.dk

Permanent link til denne artikel: http://brabrand-haandbold.dk/hold/u-16-drenge/kontinuitet-pa-traenersiden-pa-ungdomsdrengegrupperne/