Tilbage til Hold

U-15 drenge

U-15 Drenge

Information omkring holdet i sæsonen 19/20:

Truppen består af 18-20 spillere fra lokalområdet, hvor fokusset er at danne venskaber, unge mennesker og gode håndboldoplevelser. Sæsonen 19/20 tilbyder vi 2 hold, hvor der er plads til individuelle rammer indenfor fællesrammer. Vi oplever god opbakning fra forældregruppen til kampe, sociale arrangementer og etc.

Trænerteam:

Vi har fået sat et trænerteam sammen til den kommende sæson, som truppen har kendskab til i dag. Christian og Kenneth er de primære omkring gruppen, derudover bliver Martin Lausen tilkoblet Hold 2. Foruden trænerne vil der være tilkoblet fysisk træner med mange års erfaring.
Vi træner altid sammen som en samlet gruppe uanset niveau og på tværs af køn samt klubber. Nogle af vores træninger vil ske udenbys, da vi sætter stor betydning i de sociale aspekter som ung i Århus.

Information til gruppen vil komme via Facebook og Holdsport på ugebasis.

Stævner:

Brabrand Håndbold deltager årligt sammen som klub i de samme turneringer. Det gør vi for at skabe klubfællesskab, relationer og oplevelser på tværs af hele klubben.
Deltagelse i følgende stævner: Hannibal Cup, Thy Cup, Vidar Cup og Partille Cup.

Skulle du være interesseret i at spille håndbold i Brabrand IF, så er du mere end velkommen til at deltage eller prøvetræne.

Trænere:

  • Kim Adamsen
    Tlf. 2849 4912
  • Christian Eriksen
    Tlf. 2856 3683

Permanent link til denne artikel: http://brabrand-haandbold.dk/hold/u-15-drenge/