Print denne Side

U14/16 på opstartstræningslejr!

Iphone 8. maj 13 033

I strålende solskin tog 25 drenge samt 6 ledere fredag 3. maj til Gedved skole til et kombineret træningsophold/socialt samvær.

Vel ankommet, blev drengene delt op i 6 grupper med  4 stk. i hver De skulle derefter selv lave aftensmaden. Den bestod af pasta og kødsauce. Alle 6 grupper klarede opgaven til perfektion. Der var chili samt hvidløg til fri afbenyttelse, så hver enkel gruppe kunne lave sin ”personlige” ret. Efterfølgende smagte ledergruppen på op til flere af retterne. ALLE smagte godt.

Efter indtagelse af maden skulle grupperne på Stjerneløb. Det bestod af forskellige udfordringer.  Der skulle laves alt fra samarbejdsøvelser til viden om trænernes familieforhold – arbejdsplads – bil og vægt.

Ved vægt spørgsmålet, som gik på, hvilken af de 4 trænere, som vejer mest kunne man godt mærke ”respekten” fra drengene over for Smede. Af uforklarlige årsager gættede kun 2 (!!!!!!!!) af holdene på, at han vejede mest. Til gengæld fløj budene på de ”nye” Glenn og Sjølle frit rundt. Til stor ros for ALLE 6 grupper, så gættede ingen på Staff…….

Der var til gengæld ingen tvivl om alle gruppers vilje til at vinde over de andre. Derfor blev alle posterne udført med en super gejst samt opmuntrende tilråb fra ens holdkammerater. Til gengæld, så var det ikke alle udførelser, som var lige elegant, men udført. Det BLEV de-J

Nu var drengene godt varmet op, så det var tid til at gå i hallen. Efter fælles opvarmning blev drengene delt op i U 14 og U 16. Det blev til godt og vel 2 timers træning, som alt i alt gik fint. Efter træningen var klokket sneget sig op på lidt over 23, og drengene kunne godt trænge til noget sukker. Som sædvanlig havde der været nogle forældre i gang med bagværk så der var kager i stort omfang.

Grundet nogle logistiske problemer, blev resten af aftenens program til, at drengene fik hallen og skumgummi bolde til rådighed i en times tid. Dette stod drengene frit for, at benytte. Der var størst tilslutning ved de ”små” U 14 drenge, imens de ”store” U 16 drenge følte, at de havde lavet nok for den dag, så den stod på div. Forskellige sociale medier, samt alm. hygge.

Kl. 01 skulle der være ro. Nogle lå allerede under soveposen på dette tidspunkt, mens de resterende i bund og grund rettede sig efter trænernes anvisning.  Ledergruppen gik herefter over og fik nattens sidste kaffe, samt en snak om morgendagens træningskampe. Kl. 01.30 kunne Glenn se på sin facebook profil, at en af U 16 drengene var på. Glenn skrev, så til pågældende – sov godt – . Endnu engang en påmindelse om, at man ikke skal være venner med hvem som helst på Facebook-J

Kl. 06.48 blev drengene vækket med larm fra grydelåg. De havde derefter 12 min til at stå klar til en løbetur. For hvert minut de kom for sent, ville der blive lagt 500 m på ruten. Dette kunne få drengene til at møde op. E fter løbeturen stod den på fælles morgenmad.

Uheldigvis havde Horsens meldt afbud til U 16 holdet om fredagen. Til gengæld mødte der kl 09.00 2 hold op fra Virklund til U 14 drengene. Der blev så spillet 2 U 14 kampe med brug af forskellige spillere. Det endte retfærdigvis med en sejr til Brabrand og en sejt til Virklund. Efterfølgende spillede så 2. års u 14 drengene og U 16 drengene en kamp imod hinanden på blandet hold. Suppleret med lidt fra seniorafdelingen (Glenn). Den kamp var præget af træthed både iblandt drengene samt især af dommeren, som var Smede. Han havde ellers leveret en pragtpræsentation kampen før. Her havde Martin Loft  dog assisteret ham, og det var TYDELIGT, at se Martin Loft havde trukket det store læs. Efter en lille opsang tog drengene sig sammen, med det resultat at de sidste 15 min var der både fight, attitude og humør.

Efter oprydning stod den på velfortjent frokost til drengene.

Alt i alt var det SUPER 21 timer i Gedved.  Drengene fik vist, at de kan samarbejde på tværs af årgangene, derudover fik de spillet håndbold og hygget socialt. Derudover fik de vist, at de kan opføre sig ordentligt. Selvfølgelig med et par skønhedsfejl, men ikke noget, som ødelægger det samlede indtryk.

Til sidst en tak til Gedved skole for lån af lokaler. Til de forældre, som kørte frem og tilbage, og dem, som bagte kage.

I denne uge er ”hverdagen” tilbage med træning i hallen. Men mon ikke der lige bliver vendt nogle ting fra denne tur…..

Hilsen

Trænerne/holdlederen (Kent)
Iphone 8. maj 13 025 Iphone 8. maj 13 023 Iphone 8. maj 13 016 Iphone 8. maj 13 037 Iphone 8. maj 13 032 Iphone 8. maj 13 021 Iphone 8. maj 13 015

 

Permanent link til denne artikel: http://brabrand-haandbold.dk/hold/u-14-drenge/u1416-pa-opstartstraeningslejr/