Frivillig

Brabrand IF oplever i øjeblikket en rigtig god udvikling takket været mange frivillige, dygtige trænere, en aktiv kantine og meget mere – men det er ikke nok til at holde momentum! Vi vil gerne udvikle os mere og blive endnu bedre. Til det skal vi bruge nye kræfter:

Eksternt medlem til forretningsudvalget

Har du gode kompetencer indenfor økonomistyring? Så er det dig, der skal udgøre det tredje medlem i forretningsudvalget, der kan spare med klubbens formand og kasserer.

Opgaven består i at bistå klubbens formand og kasserer i arbejdet med klubbens økonomi igennem møder hver 2./3. måned og ellers elektronisk kommunikation.

Er det noget for dig, bedes du kontakte klubbens kasserer Signe Groth på: kimsigne@post11.tele.dk og 42 61 10 85

Medlem til børneudvalget

Vil du være med til at skabe og styrke rammerne for børnehåndbolden i Brabrand IF? Du har måske et barn i klubben eller et ønske om at være med til at skabe sjove oplevelser for børn i alderen 4-12 år. Hvis det forholder sig sådan, så er det dig, der skal blive en del af vores børneudvalg. Børneudvalget i Brabrand IF Håndbold har ansvaret for at fremme og udvikle håndbolden og planlægge og fastlægge de aktiviteter og tilbud som skal gælde for hele børnegruppen.

Udvalget holder møde hver 2./3. måned og varetager derudover praktiske opgaver omkring børneholdene som fx at sikre et optimalt samarbejde med områdets skoler.

Er det noget for dig, bedes du kontakte bestyrelsesformand og medlem af børneudvalget Sanne Juul på: sannejuul@mail.dk

Medlem til sponsorudvalget

Er du en dygtig sælger eller har et stort erhvervsnetværk? Så er det dig, der skal blive det næste medlem af klubbens velfungerende sponsorudvalg. Sponsorudvalgets opgave er at udvikle en strategi for fastholdelse og udvidelse af sponsoraktivitet i Brabrand IF Håndbold. Udvalget står, foruden al kontakt med sponsorer, for at implementere nye idéer og udvikle samarbejdet, således at forholdene bliver optimeret for såvel sponsorerne som for Brabrand IF Håndbold.

Udvalget mødes ca. 2-3 gange pr. kvartal og varetager derudover opgaver, der primært består af kontakt med eksisterende og nye sponsorer.

Er det noget for dig, bedes du kontakte bestyrelsesmedlem og medlem af sponsorudvalget Kim Groth på: kimgrothbifhaandbold@gmail.com

 

 

 

 

BifLogoHandbold

Permanent link til denne artikel: http://brabrand-haandbold.dk/frivillig/