Print denne Side

Betal kontingent

Betaling af kontingent skal fra efteråret 2015 ALTID ske via “Kontingent box” for det hold, der er gældende for dig/dit barn.

Hvis du betaler for dit barn, er det dit telefonnummer og mail adresse, der skal opgives. Alle øvrige oplysninger er barnets oplysninger.

Hvis du ikke har fået betalt kontingent for tidligere sæson, skal du stadig betale for indeværende sæson via denne side. Betaling for tidligere sæson kan ske via en opkrævning – kontakt træneren/holdlederen eller klubbens kasserer – Signe Groth (42 61 10 85).

Handelsbetingelser:

Indbetalte beløb kan som udgangspunkt ikke refunderes. Indbetalte beløb refunderes kun i særlige tilfælde og kun efter aftale med den ansvarlige leder.
Der modtages betaling fra flg. korttyper: Dankort og Visa Dankort.

Fritidspas afleveres til kasserer Signe Groth, som hjælper med det administrative i forbindelse med udbetaling fra Aarhus Kommune. Fritidspas giver børn og unge i alderen 3-17 år fra økonomisk trængte familier muligheden for at få betalt kontingent af Aarhus Kommune i en forening på op til 1000 kr. årligt. Læs mere her: http://www.aarhus.dk/fritidspas

Permanent link til denne artikel: http://brabrand-haandbold.dk/betal-kontingent/