STØT DEM SOM STØTTER BRABRAND HÅNDBOLD

Vores lokale mægler i Hovedgaden – EDC Aros – er næste sponsor, med gode tilbud og ikke mindst svar på hvorledes hussalg og køb hånteres under Corona Krisen:

Hos EDC på Hovedgaden sidder vi klar til at hjælpe!

Selvom vi passer lidt ekstra på hinanden lige nu, så er boligmarkedet ikke gået i stå. Foråret er traditionelt den tid på året, hvor der sælges flest boliger.
Den lyse tid skubber til folks lyst til at flytte, så går du med salgstanker, skal du starte med et gratis salgstjek.

Overvejer du at sælge, kan tiden være den helt rigtige. Du har måske ovenikøbet tiden til at gøre lidt ekstra klar for eksempel med at få ordnet haven, ryddet op i skuret og værkstedet samt få besøg af ejendomsmægleren.
Få bestilt rapporter og fotografering sådan, at du således ikke skal vente, når der alt andet lige, på et senere tidspunkt i sæsonen kan opstå ventetid.

I øjeblikket kommer der ikke mange boliger til salg på internettet. Men køberne er her forsat! Det er specielt de købere, som har solgt deres nuværende bolig for et par måneder siden og som står netop nu og leder efter deres nye bolig.

I denne tid skal vi alle gøre os umage for at bidrage til at inddæmme og minimere risikoen for smitte med coronavirus. Det gælder naturligvis også hos EDC, både i forhold til vores kunder og i forhold til alle os i EDC. Derfor har vi foretaget et par justeringer, så vi forsat kan hjælpe dig i din bolighandel.

Kan jeg stadig få fremvist en bolig?

Ja, fremvisninger af boliger foregår nu som 1 til 1-fremvisninger, dvs. at det kun er med tilstedeværelse af mægler og køber. Vi afholder ikke åbent hus-arrangementer før end at situationen er normaliseret igen.

Kan jeg stadig få vurderet min bolig?
Ja, vi kan stadig lave en salgsvurdering af din bolig og du har grundet situationen mulighed for at få din bolig vurderet på forskellige måder:
· Du kan vælge at få lavet et normalt salgstjek af din bolig. Vi holder selvfølgelig afstand og undlader at give hånd.
· Du kan også vælge, at vi kommer og vurderer din bolig, med den begrænsning, at vi kun ser din bolig ude fra.
· Og til sidst kan du vælge at få lavet et Kvikestimat, hvor du udfylder information om din bolig på www.edc.dk/kvikestimat, så vurderer vi din bolig ud fra dine information samt vores kendskab til lokalområdet.

At vi passer godt på hinanden har i sagens natur vores højeste prioritet og vi følger til enhver tid myndighedernes retningslinjer, hvilket betyder, at du trygt kan få besøg af os. På edc.dk kan du læse mere om vores omfattende forholdsregler og indsats i denne tid.

For som vi siger i EDC – Det handler om at gøre sig umage.

Med venlig hilsen
Rasmus Fangel Partner,
Ejendomsmægler MDE

Permanent link til denne artikel: http://brabrand-haandbold.dk/2020/03/stoet-dem-som-stoetter-brabrand-haandbold-3/

Skriv et svar

Your email address will not be published.