Sidelmann – Bosch Car Service er ny guldsponsor i Brabrand Håndbold

Størstedelen af vores medlemmer i Brabrand Håndbold har bopæl i Brabrand og Aabyhøj, og netop i disse postnumre finder vi Sidelmann – Bosch Car Service, som er dit lokale autoværksted. Hos Sidelmann – Bosch Car Service finder vi et brændende ønske om at være bedst. Det ønske har vi også i Brabrand Håndbold – på alle parametre, og derfor er dette nye partnerskab det perfekte match for klub og sponsor.

Værkstederne drives af Jesper og Ann, og de udtaler: “Det er vigtigt for Sidelmann, at kunderne føler sig trygge ved at besøge os. Forståelse for vores kunder, deres biler og situation er derfor noget vi prioriterer meget højt. Faste aftaler samt overholdelse af disse er derfor en naturlig ting for os. Når du vælger os som værksted, laver vi din bil efter producentens forskrifter og sikrer med et Sidelmann – Bosch Car Service stempel den foresatte fabriksgaranti. Vi bruger altid originale Bosch reservedele eller tilsvarende af højeste kvalitet. Dele som vi kan stå 100% inde for og som har 3 års garanti.

Vores mekanikere uddannes løbende, og flere er påbegyndt teknikeruddannelsen. Som en del af Bosch Car Service konceptet har vi ligeledes en certificeret Bosch System Tekniker, som er autobranchens ubetinget bedste uddannelse.

Vi råder over branchens bedste diagnoseudstyr som f.eks. Bosch motor tester. Som de eneste værksteder i Østjylland, har vi ligeledes Originale fabrikstestere til alle følgende mærker:
•Audi
•BMW
•Volkswagen
•Mercedes
•Skoda
•Volvo
•Seat

Dette forbinder os direkte med producenterne, og gør det muligt for os at servicere, opdatere og diagnosticere alle disse mærker på lige vilkår med de autoriserede mærkeværksteder.

Som noget nyt får vi i vores Brabrand-afdeling installeret et rullefelt. Dette gør det muligt for os at simulere forskellige kørselsforhold, mens bilen holder på værkstedet. Alt sammen for at sikre den mest præcise diagnose.

Vi står altid klar til at hjælpe dig og din bil”.

Permanent link til denne artikel: http://brabrand-haandbold.dk/2019/09/sidelmann-bosch-car-service-er-ny-guldsponsor-i-brabrand-haandbold/

Skriv et svar

Your email address will not be published.