CS City Stilladser: trofast og mangeårig guldsponsor forlænger.

Vores lokale og trofaste støtte i form af CS CIty Stilladser har forlænget og udvidet guldsponsoratet i Brabrand Håndbold. Bagvæggen i hal 1 har i mere end et årti haft det karakteristiske CS logo hængende, og i den kommende sæson er logoet også på trøjer i vores ungdomsafdeling. Husk at uanset hvilket projekt du har på trapperne, så kan CS Citystilladser lave et unikt tilpasset stillads, som matcher netop dine behov. Lad os fine den rigtige løsning sammen, udtaler indehaver Mark Hansen – tøv ikke med at kontakte os på 8624 9511 eller mail firma@cs-citystilladser.dk

Permanent link til denne artikel: http://brabrand-haandbold.dk/2019/09/cs-city-stilladser-trofast-og-mangeaarig-guldsponsor-forlaenger/

Skriv et svar

Your email address will not be published.