Klubaften med Sportmaster og Adidas

Mandag den 19. august i tidsrummet fra kl. 17–19.30 er Sportmaster og Adidas klar i hallen, så alle ungdomspillere fra U9 – U19 har mulighed for at prøve størrelser på spillertøjet til den kommende sæson. I denne sæson får alle spillere deres eget personlige spillersæt med navn på som en del af kontingentet. Samme aften kan der også prøves hoodie, klubdragt mv. fra vores nye samarbejdspartnere Sportmaster og Adidas. U6 og U8 får i løbet af efteråret deres egen bold i stedet for spillertøj, og de er også meget velkommen til at komme forbi og se på klubprodukter den 19. august. Vi glæder os til at se jer!

Permanent link til denne artikel: http://brabrand-haandbold.dk/2019/08/klubaften-med-sportmaster-og-adidas-mandag-den-19-august-i-tidsrummet-fra-kl-17-19-30-er-sportmaster-og-adidas-klar-i-hallen-saa-alle-ungdomspillere-fra-u9-u19-har-mulighed-for-at/