Ny sponsor i Brabrand Håndbold

Vi er super glade for at tilføje endnu en sponsor, som har stærke relationer til vores ungdomsafdeling.

Som den ene part af et tandlæge team på 2, vil vores U8 træner og mor til ungdomsspillere i Brabrand Håndbold gerne hjælpe alle medlemmer med at opretholde det brede hvide smil 🙂

Tandlægerne i Vestervang vil gerne støtte Brabrands lokale håndbold forening, da vi synes at håndbold giver et godt miljø for børn og unge.

Tandlægerne i Vestervang er et kompetent team af tandbehandlere, som altid arbejder med patienten i centrum og med høj faglig kvalitet.

Vi er 2 tandlæger – Camilla Holm og Lars Henrik Bek – som i samarbejde med vores dygtige klinikassistenter og tandplejer tilbyder alle former for tandbehandling. Vi lægger vægt på flot, kosmetisk tandpleje, hvor kvalitet og holdbarhed er i orden.

Vi arbejder meget med kroner i porcelæn og har ligeledes en omfattende erfaring med plastbehandling af både fortænder og kindtænder. Viser vores undersøgelser, at du har et helt særligt behandlingsbehov, har vi samarbejde med nogle af de dygtigste special-tandlæger i Aarhus. Tryghed og sikkerhed for patienter, såvel som for personale, er i højsædet og vi arbejder altid efter de nyeste forskrifter og regler inden for hygiejne og arbejdsmiljø.

Klinikken ligger bagved Botansik have med gratis P-pladser lige uden for døren.

Permanent link til denne artikel: http://brabrand-haandbold.dk/2018/11/ny-sponsor-i-brabrand-haandbold/

Skriv et svar

Your email address will not be published.