Endnu en ny guldsponsor er landet – Murerfirma Michael Bruhn indgår en 3 årig aftale

Det lokale prisbelønnede Murerfirma Michael Bruhn skal i minimum de næste 3 år pryde endevæggen i Hal 1.

En stor tak til vores venner i fodboldafdelingen og i særdeleshed Jacob Sangil Christensen som leverede et sponsorlead til sponsorudvalget.

Michael Bruhn udtaler: “Som lokal virksomhed i Brabrand er det os en glæde at kunne sponsorere Brabrand IF Håndbold. Hallen danner rammen for mange lokale unges fritid incl. mine egne børn, og det vil jeg naturligvis gerne være med til at støtte op omkring”.

Murerfirma Michael Bruhn Aps er et lokalt firma, der har specialiseret sig i alle former for renovering/ombygning af private boliger både udvendigt og indvendigt.

Vi har igennem årene opbygget et fantastisk team inden for alle håndværksfag. Det gør, at du som privat bygherre kun skal henvende dig til Murerfirma Michael Bruhn Aps, så samler og styrer vi hele projektet for dig.

I 2012 modtog Murerfirma Michael Bruhn Aps prisen årets Murerfirma og har været nomineret til prisen 4 gange efterfølgende (prisen er landsdækkende).

Går du med renoveringsplaner stort eller småt, eller mangler du inspiration, er du altid meget velkommen til at rette henvendelse til en helt uforpligtende snak.

Permanent link til denne artikel: http://brabrand-haandbold.dk/2018/11/endnu-en-ny-guldsponsor-er-landet-murerfirma-michael-bruhn-indgaar-en-3-aarig-aftale/

Skriv et svar

Your email address will not be published.