Guldsponsor forlænger for sæsonen 2018/19

Vores mangeårige sponsor Brdr. Møller A/S forlænger guldsponsorat i Brabrand Håndbold, som sikrer den lokale virksomhed banner i hallen og tryk på maven af 2 ungdomshold.

Brdr. Møller med hovedsæde i Brabrand er en moderne mellemstor entreprenørvirksomhed, der tilbyder professionelle anlægsløsninger. Fra de første gravearbejder har virksomheden udviklet sig til at håndtere en bred vifte af entreprenøropgaver. Brdr. Møller har således mange års erfaring med at løse alle typer opgaver særligt indenfor fjernvarme, vej- og stiarbejder og kloakarbejde, men også andre typer entreprenøropgaver som belægning, byggemodning, sø- og å-oprensning m.m.

Aktuelt arbejdes der i lokalområdet med den nye helhedsplan for Gellerup og inden længe startes arbejdet med den nye kunststofsbane i Brabrand op, hvor vores venner i Brabrand Fodbold får mulighed for udendørs bold året rundt.

En stærk lokal virksomhed som med et hovedsponsorat i fodboldafdelingen og et guldsponsorat i håndbold gør det muligt at tilbyde de bedste faciliteter til områdets børn og unge.

Vi glæder os i Brabrand Håndbold over endnu et år med Brdr. Møller i ryggen og på maven 🙂

Permanent link til denne artikel: http://brabrand-haandbold.dk/2018/08/guldsponsor-forlaenger-for-saesonen-2018-19/

Skriv et svar

Your email address will not be published.