«

»

jul 10

Print denne Indlæg

City Vest forlænger guldsponsorat i Brabrand Håndbold.

Endnu en af de lokale aktører forlænger et langvarigt samarbejde med Brabrand Håndbold. City Vest har i en lang årrække haft fast plads ved siden af måltavlen i Hal 1, ligesom indkøbscenteret har været storsponsor på vores juleskrab i en årrække.

På en lang række andre områder har City Vest igennem årene vist os velvillighed, med gratis lån af lokaler til salg af juletræer, mulighed for salg af juleskrab i centret og meget mere. Med andre ord, City Vest er en af vores nærmeste samarbejdspartnere, hvorfor en forlængelse af samarbejdet er vigtig for vores fortsat positive udvikling i Brabrand Håndbold.

City Vest står også overfor en spændende fremtid. Som en direkte udløber af hele fornyelsen af Gellerup i form af helhedsplanen blev det i foråret offentligt kendt, at centeret projekterer en større modernisering og udvidelse i de kommende år, en udvidelse, som bl.a. vil bringe biografsale til 8220 Brabrand.

I City Vest er der lige nu udsalg i de mange specialbutikker, og de 2 supermarkeder bugner også af gode tilbud.

Husk at i City Vest er du altid garanteret gratis parkering.

Permanent link til denne artikel: http://brabrand-haandbold.dk/2018/07/city-vest-forlaenger-guldsponsorat-i-brabrand-haandbold/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>