«

»

jun 17

Print denne Indlæg

Føtex forlænger guldsponsorat i Brabrand Håndbold

Imens håndbolden kører på lidt lav blus, er der høj aktivitet på sponsorsiden frem mod den kommende sæson.

Vi er glade for at kunne offentliggøre, at Føtex i City Vest forlænger sit guldsponsorat i Brabrand Håndbold. På billedet skriver varehuschef Kim Stiller under på den 3. sponsorkontrakt med Brabrand Håndbold.

“Vi er utroligt glade for samarbejdet med Brabrand Håndbold, og har valgt at bruge hele vores sponsorbudget i jeres klub. I forbindelse med åbningen af vores nyrenoverede butik i efteråret, havde vi stor fornøjelse af de søde håndboldpiger fra Brabrand, som hjalp til i den travle kasselinje, ligesom vi har gavn af samarbejdet på en lang række andre områder.

Kim Stiller ligger vægt på det arbejde klubben ligger i butikkens nærmarked, og ikke mindst glæder det ham, at se mange forældre og medlemmer af klubben handle ind i Føtex i City Vest”.

Som en del af den nye aftale, arrangerer Føtex, Brabrand Håndbold og Sports Cafeen i efteråret en vinsmagning, som skal styrke det sociale liv i klubben.

I Brabrand Håndbold kan vi kun opfordre jer til at støtte vores sponsorer. Føtex i City Vest er en moderne Fresh Food butik, hvor der er særlig fokus på høj kvalitet på færsk varer. Du kan derfor forvente bedste kvalitet på kød fra egen slagter, mejeriprodukter, en storslået grøntafdeling, eget bageri og meget andet.

Permanent link til denne artikel: http://brabrand-haandbold.dk/2018/06/foetex-forlaenger-guldsponsorat-i-brabrand-haandbold/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>