«

»

jan 08

Print denne Indlæg

U14 pigerne i Kredscup-semfinale

Mandag d. 23. januar spiller U14 pigerne semifinale i Kredscuppen. Pigerne skal selvfølgelig have de bedste rammer og det bedste heppekor, og derfor håber vi, at rigtig mange har lyst til at deltage og bakke op om Brabrands dygtige U14 piger. Kampen spilles på hjemmebane mod HIK Rosendal fra Hobro kl. 19.00 i hal 2.

Vi glæder os til et brag af en kamp!

pige

Permanent link til denne artikel: http://brabrand-haandbold.dk/2017/01/u14-pigerne-i-kredscup-semfinale/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>