«

»

jan 11

Print denne Indlæg

Ekstra Frivillig Træning

Vi vil i håndboldklubben forsøge os med et nyt tiltag for U12 og U14 spillere her i forårssæsonen. Tiltaget hedder Ekstra Frivillig Træning og er henvendt til de spillere, som har lyst til en ekstra ugentlig træning. Træningen vil give spillerne mulighed for at forbedre sig individuelt uanset deres nuværende niveau. Træningen ligger på fredage mellem kl. 18:45 og 20:15 i Brabrand-hallen. Første gang er på fredag den 13. januar.

Træningen vil have fokus på den individuelle spiller og indeholde både fysiske og tekniske elementer samt sjove/alternative øvelser. Derfor er der også plads til alle interesserede spillere i aldersgruppen uanset niveau!

glad-smiley

Permanent link til denne artikel: http://brabrand-haandbold.dk/2017/01/ekstra-frivillig-traening/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>