«

»

okt 21

Print denne Indlæg

CE-IT tegner nyt guldsponsorat

Vi er super glade for at kunne præsentere endnu en guldsponsor i Brabrand Håndbold. Vores dygtige U10 piger får nye spillersæt fra Hummel, takket være et nyt guldsponsorat fra CE-IT, som i de kommende sæsoner vil blive eksponeret på brystet af U10 pigerne.

CE-IT og Christian Eriksen er i forvejen tilknyttet U10 pigerne som 1 af 2 dygtige trænere. Christian ser frem til at pigerne fremover skal promovere hans virksomhed, som hjælper virksomheder med alt, som lugter lidt af IT.

Med CE-IT tilknyttet din virksomhed, behøver du ikke bekymre dig om stabiliteten på dit IT, og skulle der kommer et enkelt udfald, så er Christian klar til at rykke ud.

I Brabrand Håndbold er vi glade for at udvide samarbejdet med Christian Eriksen. Velkommen i vores sponsorkreds.

Permanent link til denne artikel: http://brabrand-haandbold.dk/2016/10/ce-it-tegner-nyt-guldsponsorat/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>