«

»

sep 09

Print denne Indlæg

Ny træner – opstart U6 på fredag den 11/9

Vi har nu den glæde at kunne præsentere en træner for vores yngste spillere.
Camilla Holm vil i den kommende sæson stå i spidsen for vores yngste spillere, nemlig U-6’erne (årgang 2009-2010). De starter op fredag d.11/9 kl.16.45-17.30. Vi forventer, at der er forældre eller anden kontaktperson til stede i hallen under træningen samt, at der hjælpes til i det omfang, det er nødvendigt.
Vel mødt på fredag!
Med venlig hilsen
Sanne (Bestyrelse og børneudvalg)
sannejuul@mail.dk eller 26232590

Permanent link til denne artikel: http://brabrand-haandbold.dk/2015/09/ny-traener-opstart-u6-paa-fredag-den-119/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>